dissabte, 21 de gener del 2012

ARTICLE 3: Interpretació del codi HTML

El codi HTML és el llenguatge predominant per l'elaboració de pàgines web. És usat per descriure l'estructura i el contingut amb forma de text. HTML s'escriu en forma de << etiquetes >>, envoltades per [ claudàtors ] angulars ( <,> )



<!-- inicio codigo contador --> <a href="http://contador-de-visitas.com"> <img style="border: 0px solid ; display: inline;" alt="contador de visitas"
 src="http://contador-de-visitas.com/hit.php?id=1148423&amp;counter=37" /></a> <br /> <a href="http://contador-de-visitas.com">contador visitas</a><!-- fin codigo contador -->

El primer signe que em surt al meu codi HTML és: <!-- inicio codigo contador --> que vol dir que hi ha un comentari a l’interior: INICIO CODIGO CONTADOR. El següent codi que em surt és: <a href="http://contador-de-visitas.com"> que ens explica que hi ha un híper-vincle amb referència de la web equivalent ( HREF ). El tercer codi que em surt és: <img style="border: 0px solid ; display: inline;"> que vol dir que hi ha una imatge. El següent codi és: alt="contador de visitas" , que vol dir que ens descriu el nom de la imatge. El cinquè codi, és: src="http://contador-de-visitas.com/hit.php?id=1148423&amp;counter=37" /> que ens explica el nom del gràfic. El pròxim codi és: </a>, que vol dir híper-vincle. El següent és: <br /> retorn de línia. El vuitè codi que em surt és: <a href="http://contador-de-visitas.com">contador visitas</a> que vol dir que és un híper-vincle amb referència de la web equivalent ( HREF ). Finalment, trobem aquest codi: <!-- fin codigo contador --> que vol dir que hi ha aquest comentari a l’interior.














3 comentaris:

Puy ha dit...

M'agrada molt el gatget i t'està quedant molt bé el blog, ànims!

Cristinaa Rius ha dit...

Ben fet! :)

fsolans ha dit...

border: 0px solid ; display: inline no se que vol dir tot això. M'ho podries explicar??