dimecres, 22 de febrer del 2012

Els millors blogs de 4rt


Hola bloggers! En aquest article em toca parlar dels millors blogs de tot 4t d'ESO i els valoraré segons la seva organització, presentació i context. N'he d'escollir un de cada classe, i jo he triat els següents:

El blog que he escollit de la meva classe ha sigut el del Pau Claret, anomenat FUTBOLITIS ja que mostra molt interès i dedicació. El blog es tracta del món del futbol, ja que ell és jugador al U.E Lleida. Sempre el porta al dia que toca, i ho treballa. Felicitats Pau!
De una altra classe sens dubte és de la Míriam Not, anomenat MODA EXPRESS YOURSELF. Penso que és el millor no només de la seva classe sinó de tot 4t i possiblement dels millors que s'han fet en aquesta assignatura. És un blog molt ben treballat i fet am moltes ganes i interès. És divertit llegir articles, i penso que és un món que li interessa a moltes noies. Té una presentació inmillorable. M'agrada molt aquest blog, Míriam Felicitats!
iModa


El millor blog de l'altra classe, també està bastant clar; pels meus gustos. És de la Cristina Olmo anomenat READ & DANCE. Si hi heu entrat, podeu comprovar que té un tema de fondo molt xulo. Suposo que li agrada molt la música o almenys és el que ens fa interpretar. Felicitats Cristina!


</center>

2 comentaris:

fsolans ha dit...

Crec que l'extensió no compleix el que hi diu a la rúbrica. Al final hi tens una etiqueta "center" que segurament no està ben posada.

fsolans ha dit...

Aquest és el primer article que té títol dels que he llegit.
Al final t'ha quedat unes restes de codi HTML en el teu intent de centrar l'element insertat.