dijous, 19 de gener del 2012

ARTICLE 1: I perquè la cuina?

La veritat és que m'encanta cuinar... de petita sempre m'agradava ajudar a la padrina a fer les Orelletes de Festa Major, o els cocs ràpids dels aniversaris, els panellets per Tots Sants, els canalons per Nadal...
Més tard vaig continuar amb les truites a la francesa, i cosetes senzilles com pasta, coure carn... i a mesura que anava agafant confiança amb els estris de la cuina anava aprenen i millorant coses noves. 
M'agrada passar-me una bona estona treballant amb un sopar, o una vetllada d'anquest tipus; per exemple, i després poder-lo compartir amb altres; i sentir la satisfacció quan diuen: que bo!  
M'ho passo bé provant coses noves, i afegint ingredients nous que no havia provat mai.
És com una mena de repte, arribar a casa, i estar sola i que no hi hagi res per fer, i amb les quatre coses que trobis al rebost i a la nevera, puguis gaudir d'un menjar fàcil i bo.

2 comentaris:

Neus Cornet ha dit...

Felicitats pel blog Laura! Espero que les receptes vagin augmentant... ja saps que m'agrada molt cuinar i segur que en faré alguna. Aquest blog també seria una bona oportunitat per recollir receptes de les padrines Rosites, així serà una manera de no perdre plats tant bons com els fideus a la cassola, l'arròs de conill, la crema catalana...
Enhorabona!

Xus ha dit...

Hola,
em fa molta il.lusió que t'estiguis convertint en la Ruscalleda de Fulleda. Sé que t'agrada molt cuinar i ho fas més que bé. T'agrada fer combinacions amb els aliments i provar noves coses ;)Així doncs, endavant amb l'afició!!!